af008862: Achtste gay night - Badulescu, Enrique; Druk in de Weer; FWH; Vanoutryve, Fernand (1991)
"Affiche met foto's van Enrique Badulescu uitgegeven in 1991 door FWH met als trefwoord holebi.3 foto's, uitgerokken als in een holle spiegel, 2 x een man en 1 x een vrouw.Tekst: de federatie werkgroepen homoseksualiteit fwh achtste Gay Night za 21 dec '91 om 21 uur grandioze dansfuif in 'De Harmonie' Mechelsesteenweg 216 Antwerpen uitreiking van de homofolie- en homofobieprijs met surprise-act het 'Trendy Team' ENRIQUE BADULESCU V.U. FERNAND VANOUTRYVE, VLAANDERENSTRAAT 22, GENT DRUK IN DE WEER 091/24.29.14. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"