453.00050: Stukken betreffende uitnodigingen voor vergaderingen, samenkomsten en activiteiten - BSP-afdeling Sint-Amandsberg
"Collection: BWP/BSP-afdeling Sint-Amandsberg; Biografie: BSP-afdeling Sint-Amandsberg is de lokale afdeling van de Belgische Socialistische Partij (BSP) in de gemeente Sint-Amandsberg. Level of description: File; Series: 453: Archief van BSP-afdeling Sint-Amandsberg en haar voorganger BWP-afdeling Sint-Amandsberg"