sch000434: Super - Wilchar
"Schilderij op doek, gekleefd op karton, met centraal de afbeelding van een blok van twee hoge huizen. Op een gevel staat reclame voor banden met de tekst 'Super' en graffiti met de tekst 'Spartacus' en het symbool voor anarchisme. Daarnaast zijn, in de lucht, verschillende taferelen te zien met mensen: aan een draaimolen, een soepbedeling, verkeer aan een aanplakbord, een frituur, broodvervoer en een bushalte. Linksonder gesigneerd op het aanplakbord: Wilchar '86. Zie ook: sch000515 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"