Zwervers verzen [Bladmuziek] - Adama van Scheltema, Carel Steven (Rotterdam: Brusse, 1917)
"C.S. Adama van Scheltema Deze brochure bevat volgende liederen :LiedjeOude wijsDe moedeDe vechterHeimweeLate zonMijn hospitaHet regent het zegentAvondBede om slaapHet landje van kokanjeVerloren dromerSmartAarde!Broeder zijt gij het-?WakkerOchtendDecemberDe appelboomRustDe keuterboerNachtMorgenstondDe slapende zwerverHet oogenblikResurrectio nocturnaMeisjeVoorbijLichte nachtDe levendeGroene BegoniaAan hen!De goede GodMeer!Het lied van den machinistDe moeder"