af004436: Lode Hancké. Berchem blijft Berchem, ook na de fusie. SP, wij maken er werk van - SP-afdeling Berchem; Colla, Marcel
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) Berchem voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Lode Hancké. Berchem blijft Berchem, ook na de fusie. SP, wij maken er werk van. Gemeenteraadsverkiezingen 1982. Verantw. uitg.: M. Colla, Bosuil 27, 2100 Deurne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"