543.382: Dossier betreffende onderrichtingen en uitslagen Poll voor de afdelingen Antwerpen-Wilrijk en Aartselaar-Zwijndrecht voor de gemeenteraadsverkiezingen van 9 oktober 1988 - SP-federatie Antwerpen
"Collection: BWP/BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Series: 543: Archief van de BSP/SP/sp.a-federatie Antwerpen; Level of description: File"