VV infoflash : bijzondere uitgave van het Vice Versa maandblad (Aalst: Vice Versa)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Periodiciteit : driemaandelijks ; vanaf (2001) : tweemaandelijksRedactie : Postbus 67, 9300 Aalst"