fo035407: Agalev/Groen - Verhoogen, Jos
"Zwart-witfoto van de Gentse Agalev-kandidaten voor de verkiezingen in de Vlaamse Raad van 1995. Met onder andere : Vera Dua, Dirk Holemans, Filip Watteeuw en Meryem Kaçar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"