fo021538: Betoging tegen Egmontpact - Rol
"Zwart-witfoto van de betoging tegen het Egmontpact in Gent, vermoedelijk 1980. Betogers, waaronder kinderen, dragen borden met opschrift: Met België als het kan zonder België als het moet - Handen af van Vlaams-Brabant - Waar Vlamingen thuis zijn... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"