gou000529: Jeugdlectuur - Colman, Leon
"Ontwerp voor een affiche ter promotie van de jeugdlectuur. Tekst: Kies Goede Jeugdlectuur. Achteraan getekend door Colman, Leon. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"