fo017529: SP.a, Congres - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van Willy Claes en Karel Van Miert die mekaar de hand schudden tijdens een SP.a-congres. Gent, 1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"