pk001368: De vlasvezelbereiding. Keeren van de kapellen - Nels; Thill, Ern.
"Prentbriefkaart in monochroom voorstellend een arbeider en twee jongens die de vlaskapellen keren tijdens de vlasvezelbereiding. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"