fo002504: 1 meistoet in Diest
"Kleurenfoto van een 1 meistoet in Diest, 1 mei 1989. V.l.n.r. 1e rij: P. Collin, M. Florquin, B. Simons, R. Swinnen, Wouter Steenhaut en W. Camps. 2e rij: M. Verheyen, F. Clerckx, L. De Boeck, M. Berghmans en J. Uyttebroek. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"