af015408: Tel est l'apartheid, ne l'achetez pas - Alsteens, Gerard; CISL
"Affiche van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in 1976 door de Confédération Internationale des Syndicats Libres (CISL) voor een boycot van Zuid-Afrikaanse goederen. Afbeelding: kleurentekening van een blik, een sinaasappel, en een appel met kogelgaten waaruit bloed vloeit. Tekst: TEL EST L'APARTHEID. NE L'ACHETEZ PAS. BOYCOTTEZ LES PRODUITS SUD AFRICAINS. CONFEDERATION INTERNATIONALE DES SYNDICATS LIBRES. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"