Vrede enwWelvaart voor millioenen! : rede gehouden door W.M. Molotow op het 18e congres van de Communistische Partij der Sowjet-Unie (bolsjewiki), 14 maart 1939 - Molotov, Vjatsjeslav (Amsterdam-Zuid: VVSU, 1939)
"W.M. Molotow"