af015674: 11.11.11 vecht tegen onrecht - 11.11.11; De Witte, Jozef
"Affiche uitgegeven in 1996 door 11.11.11 voor ontwikkelingssamenwerking. Afbeelding: zwart-witfoto van drie jonge vrouwen en twee jongemannen van verschillende nationaliteit. Tekst: 11.11.11 VECHT TEGEN ONRECHT PRK 000-0000011-11. V.U.: Jozef De Witte, NCOS/11.11.11, Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel. Vrij van zegel. Codex 198. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"