af004844: 1% minder voor de koffie-industrie = dubbel loon voor 1 miljoen boeren = tijd voor eerlijke handel - Vanlangendonck, Nellle; Oxfam-Wereldwinkels; Bontemps, Marc
"Affiche van Nellle Vanlangendonck uitgegeven in 2002 door Oxfam-Wereldwinkels voor eerlijke productenhandel. Afbeelding: kopje koffie. Tekst: 1% minder voor de koffie-industrie = dubbel loon voor 1 miljoen boeren = tijd voor eerlijke handel. www.maketradefair.org. Verantw. uitgever: Marc Bontemps, Ververijstraat 17, B-9000 Gent • ed. oww: 03-2002. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"