592.029: Plans, lijst, briefwisseling, omzendbrieven, formulieren afmetingen scène van de stadsschouwburg te Mechelen, abonnementen, geschil tussen "Gelijkheid en Recht" en de Federatie van Vlaamse socialistische toneelverenigingen, nationale toneelwedstrijd t.g.v. 60-jarig bestaan van "Gelijkheid en Recht", 75 jaar "De Vlaamse Zonen", Kortrijk met inrichten van een toneelwedstrijd, aanvraag voor toelage op basis van prestaties 1951 - Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen
"Collection: Zang- en Toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Series: 592: Archief van Zang- en toneelkring Gelijkheid en Recht Mechelen; Level of description: File"