af005488: Het grote kerngevaar gebeuren - Drukkerskollektief De Wrikker; Groene Fietsers; Verenigde Actiegroepen voor Kernstop (VAKS); Steenkiste, Guido (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) door de Verenigde Aktiegroepen voor Kernstop (VAKS, Lembeke) en de Groene Fietsers (Borgerhout) tegen de kerncentrales. Afbeelding: zwart-witfoto van een mensenmassa met fietsen. Tekst: het grote kerngevaar gebeuren 1 oktober vanaf 14.30 uur GROTE MARKT ANTWERPEN. ORGANISATIE VERENIGDE AKTIEGROEPEN VOOR KERNSTOP (VAKS) GROENE FIETSERS-AKTIE KERN- KOÖRDINATIE: VAKS, d'ALCANTARALAAN 72, 9971 LEMBEKE tel. 091/77.46. V.U.: GUIDO STEENKISTE d'ALCANTARALAAN 72, 9971 LEMBEKE. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031-33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"