De parodie-mis 'Inclina cor meum' van Philips de Monte - Van Den Borren, Charles (Brugge: Desclée De Brouwer et Cie, 1927)
"Ch. van den Borren Bibliotheek Camille HuysmansOverdruk uit: 'Musica Sacra', jrg 34, september 1927, nr 3"