fo000501: De Rode Vloot
"Zwart-witfoto van de bemanningsleden van de Jan Volders, een vissersboot van de NV Oostendse Rederij of de Rode Vloot. Oostende. Opschrift: 0. 150 Jan Volders 0. 150 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"