gou000019: Graafmachine - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij, gouache voorstellend 3 graafmachines in een steengroeve. Rechtsmidden signatuur DL en datum, november 1968. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"