af000221: Solidariteitsdag Zuid-Afrika - Bloom, Steve; Vanhoecke, Flap; Sneldruk-Center; JS-afdeling Oostende; Gonsalis, André
"Affiche van Steve Bloom uitgegeven in 1982 door de Jongsocialisten (JS)-afdeling Oostende voor een solidariteitsdag met Zuid-Afrika. Afbeelding: kinderen. Tekst: Solidariteitsdag Zuid-Afrika zat. 16 jan. '82 14u. Foto stands - diaprojektie - paneelgesprek 17 uur - film voorstelling 16.00 uur. Organisatie Jong Socialisten. De Tube, Van Iseghemlaan 40, Oostende. 20u. anti-Apartheidsfuif. Foto Steve Bloom. Vrij van zegel art. 198 bis - Ontwerp-vormgeving FLAP (059/50.45.15) - Druk: Sneldruk-Center-Oostende. Verantw. uitg.: A. Gonzalis, E. Beernaertstr. 92, Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"