598.292: Knipsel met bespreking van Gust De Muynck "Rik de Man’s laatste terugblik: "Memoires van een Europees socialist" over het boek "Gegen den Strom", in: (Vooruit) - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.B: Documentair nalatenschap van Gust De Muynck over Hendrik de Man; Level of description: File"