fo015047: Waarheen met de letteren in Vlaanderen ? - Van De Kerckhove, Peter
"Tom Lanoye voert het woord tijdens de voorlichtingsdag Waarheen met de letteren in Vlaanderen, Brugge, 20-09-1986 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"