af001084: 13° Vrouwendag - Van Goethem, Nicole; Kopie Kopij; Vrouwen Overleg Komitee; Van Neste, Anne-Sophie
"Affiche van Nicole Van Goethem uitgegeven in 1984 door het Vrouwen Overleg Komitee (VOK) voor de 13e nationale vrouwendag. Tekst: 13° Vrouwendag Ancienne Belgique Brussel 11 nov. '84. Deuren: 10 uur / De Andere Konfrontatie / Damessalonorkest Salut d'amour / Namiddagdebat / Koreografie (sic) / Toneel / Free podium / Muzikale animatie / .... fuif. Ingang Steenstraat 15 / 2000 (sic) Brussel / Kaarten 150,- voorverkoop 100,- tel. 03/230-29-06 Breughelstraat 31/33, 2018 Antwerpen. 50% korting N.M.B.S. Verantw. uitg. A.-S. Van Neste, V.O.K. Druk: Kopie Kopij 03/216 31 35. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"