fo024766: IIe Internationale in Georgië.
"Zwart-witfoto genomen tijdens een uitstap met de leden van de IIe Internationale tijdens hun rondreis in Georgië in 1920, We herkennen L. De Brouckère, Camille Huysmans, Marquet, Pierre Renaudel, Sara Huysmans, Martha Espagne, Ramsey Mac Donald en Emile Vandervelde, op weg naar Kasbegi via de militairy highway. De originele foto bevindt zich in het Nationaal Archief te Tbilisi. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"