De politieke partijen en de Vlaamse Beweging - Van der Elst, F. (Hofstade: Stichting Lodewijk de Raet, 1957)
"Referaat ter gelegenheid van studieweek 'Vlaamse Beweging' door stichting Lodewijk de Raet"