fo008666: Stakingen tegen de eenheidswet in La Louvière - Le Lynx
"Zwart-witfoto van een meeting tegen de eenheidswet in La Louvière, 9 januari 1961. Zicht op de toespraak van André Renard. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"