fo011200: Jef Rens in Pakistan
"Zwart-witfoto van een toespraak van Jef Rens in Karachi, Pakistan. januari 1951. Opschrift achteraan: M. Rens speaking at reception given by corporation of Karachi to Cooperation Mtg. Jan. 1951. Fout Arbeidersvergadering, voorgezeten door Khatib. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"