af005473: Nationale wedstrijd voor beeldhouwkunst 1999 - August Vermeylenfonds - afdeling Oostende
"Affiche uitgegeven in 1999 door het August Vermeylenfonds Oostende voor een wedstrijd beeldhouwkunst. Tekst: August Vermeylenfonds Oostende. In samenwerking met ASLK Oostende, filiaal Kapellestraat. Nationale wedstrijd voor beeldhouwkunst 1999. Plechtige proclamatie: zaterdag 21 augustus 1999 om 21u in de Spiegelzaal van het Feest- en Cultuurpaleis, Wapenplein, Oostende. Er worden 12 laureaten bekroond. Volgende prijzen worden toegekend: 1ste prijs: 30.000 fr. (prijs A. Vermeylenfonds Oostende), gouden medaille Stad Oostende en een boekenpakket; 2de prijs: 10.000 fr. (prijs A. Laridon, voorzitter AVF Oostende), zilveren medaille Stad Oostende en een boekenpakket; 3de prijs: 5.000 fr. (prijs Generale Bank), bronzen medaille Stad Oostende en een boekenpakket; 4de prijs: 5.000 fr. (prijs Electrabel-Imewo) en een boekenpakket; 5de prijs: 3.000 fr. (prijs GESBANK) en een boekenpakket; 6de t.e.m. 12de prijs: waardevol boekenpakket. Tentoonstelling: zondag 22 tot en met zondag 29 augustus van 10 tot 12u en van 15 tot 18u in het Feest- en Cultuurpaleis, Wapenplein, Oostende. Toegang gratis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"