af006014: Open Natuurdagen. 21 mei & 28 mei. De natuur laat van zich horen - Natuurreservaten; Ibens, Willy
"Affiche uitgegeven in 2000 door Natuurreservaten voor de Open Natuurdagen in het kader van dierengeluiden. Tekst: Open Natuurdagen. 21 mei & 28 mei. De natuur laat van zich horen. Info: (02)245 43 00 • info@natuurreservaten.be • www.natuurreservaten.be. Verantwoordelijke uitgever: Willy Ibens, Kon. St.-Mariastraat 105, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"