af007416: België, een gastvrij land? - Anti-Fascistisch Front (AFF)-Gent
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1977 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) Gent voor het migrantenvraagstuk. Afbeelding: krotwoningen in een beluik. Tekst: België, een gastvrij land? Anti-Fascistisch Front Gent, Geldmunt 24, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"