af001355: Lode Van Outrive. Senaat 4e plaats. Doorbraak eerlijk in politiek. SP - Doorbraak; SP Leuven; Peeters, Frans
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) Leuven en Doorbraak Leuven voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Lode Van Outrive. Senaat 4e plaats. Doorbraak eerlijk in politiek. SP. Parlementsverkiezingen 13-10-'85 - Verantw. uitg.: Fr. Peeters, Mechelsestraat 70, 3000 Leuven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"