af014293: De sekretaresse van het jaar - Oxfam-België; Galand, Pierre
"Affiche uitgegeven in 1992 door Oxfam-België voor het aantrekken van meer vrijwilligers. Afbeelding: een zwarte vrouw in een werkplaats. Tekst: De sekretaresse van het jaar. 29 februari• Oxfam Werelddag. Vrij van zegel. Ver. uitg.: Pierre Galand – Raadstraat 39 – 1050 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"