fo022619: Asielcentrum - Op de Beeck, Gerrit
"©Gerrit Op de Beeck Zwart-witfoto van een man met sigaar die kijkt door een gebarricadeerd venster van een asielcentrum. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"