003.00825: Omzendbrieven, resolutie, ontwerp, nota en verslag (N/F) betreffende de onafhankelijke cokerieën en syntheses in de sector scheikunde (verkiezing Ondernemingsraden, eisen en verwezenlijkingen loon- en werkvoorwaarden, economische toestand, overeenkomst scheikundige producten, paritaire overeenkomsten, barema’s, syndicale afvaardiging, classificatie, verlof) - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"