"Seksuele ontrouw is nog steeds taboe" : vrouwen moeten hun eigen grenzen bepalen - van Brunschot, Marlies (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Marlies van Brunschot Fonds Suzan Daniel (FSD)"