aft006813: Wijkkomitee Savooistr.-Niepersveld richt in: 5de groot mosselfestijn - Wijkkomitee Savooistraat-Niepersveld
"Affiche uitgegeven in 1982 door het Wijkkomitee Savooistraat-Niepersveld voor hun 5e mosselfestijn. Tekst: WIJKKOMITEE SAVOOISTR.-NIEPERSVELD richt in: 5de GROOT MOSSELFESTIJN met frieten en soep in kafee KONTRAST Zuidstraat 41 NINOVE. zaterd. 4 SEPT. vanaf 12u. zond. 5 SEPT. vanaf 12u. 150 F per portie. STEUN ONZE WIJK! SPAREN, KREDIET, LEVENSVERZEKERING ASLK ALGEMENE SPAAR- EN LIJFRENTEKAS. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"