fo010968: Herstelde zalen na Tweede Wereldoorlog in Museum Schone Kunsteen (1952)
"Zwart-witfoto van de herstelde tentoonstellingsruimtes na de Tweede Wereldoorlog van het Museum voor Schone Kunsten te Gent, 1952. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"