sch000244: Elektriciteitswerkers - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van twee mannen in regenjassen, werkend aan een elektriciteitskabel, omlijst met een geschilderde oranje rand. Linksonder signatuur DL en datum mei 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"