te001558: De rechten van de vrouw, Gelijke rechten? Maar geen gelijke kansen - Van Geert, Gilbert
"In het mannelijk seksesymbool een portret van een vrouw in profiel naar links. Errond huishoudelijke objecten en eronder in een tekstvlak: 'Gelijke rechten? Maar geen gelijke kansen'. Rechts onder gesigneerd: Gill. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"