fi000222: Spot 11.11.11 1991 - 11.11.11
"Collection: 1991 - Begraaf de schulden, niet de derde wereld; Spot van 11.11.11 voor de campagne van 1991 met als thema: Sommige managers zijn boeren. Series: 1991 - Begraaf de schulden, niet de derde wereld"