sch000206: Vrouw met muts - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Geschilderd portret van een jonge vrouw met blauwe muts en sjaal. Rechtsonder signatuur DL en datum oktober 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"