De slaafse aanpassingsdrift van de lesbische trendvolgsters : stagnatie aan het lesbisch seksfront - Koek, Trudi; van Staveren, Mariette (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Trudi Koek ; Mariette van Staveren Fonds Suzan Daniel (FSD)"