af004224: Middelbaar onderwijs voor volwassenen - Lievens, Jan; Folio; Centrum voor Volwassenenonderwijs; Lapaire, Nikie
"Affiche van Jan Lievens en Folio vermoedelijk uitgegeven in 1991 door het Centrum voor Volwassenenonderwijs (CVO) Leuven voor het tweedekansonderwijs. Afbeelding: drie vrouwen en twee mannen met tassen. Tekst: Middelbaar onderwijs voor volwassenen. Tweedekansonderwijs, Ruelenvest (sic) 115 - 3000 Leuven, tel: 016/22 45 46. V.u. Nikie Lapaire, Koning Albertlaan 52, 3000 Leuven / Ontwerp Folio 050/38 69 35 / Foto Jan Lievens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"