te005247: II. Door schade wordt men wijs 4/4, verkiezingen - F.W.
"Politieke cartoon in zwart-wit met als bijschrift: ... deze keer zal ik naar u luisteren en stemmen voor de eerlijke verdedigers van het algemeen belang, voor de socialisten, onder Nr.1 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"