vl001175: Fanfare De Vrije Werklieden, Lebbeke 1921.
"Een roodkleurige zijden vlag met centraal ineengestrengeld een trompet, een bugel, een muziekpartituur en bekkens. Tekst: Fanfare De Vrije Werklieden, Lebbeke 1921. Geelkleurige franje. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"