af012415: Neen VdB geen beroepsleger! - Jongsocialisten Anderlecht; Kutuuropbouw Anderlecht; Eyckmans, Nicole
"Affiche uitgegeven in 1974 door Kultuuropbouw Anderlecht en de Jongsocialisten (JS) Anderlecht tegen de geplande legerhervorming van Paul Vanden Boeynants. Tekst: Neen VdB, geen beroepsleger! Film en debat. Vrydag 25 jan 1974 19h30 Wayezstraat 200 Anderlecht. Zaal «In de Witte Hoed». Cultuuropbouw, Jong Socialisten Anderlecht. Verantw. uit. Eyckmans, Prinsstraat 12, And. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"