fo023219: Scheepvaart, Transport - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van mannen in een kantine/refter, vermoedelijk binnenschippers die komen kijken of er werk is. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"